About - Velocitatem your model car supplier

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

About


Wij zijn een modelbouwshop die enkel actief is op het gebied van RC auto’s en dit zowel aangedreven door electro motoren als motoren op benzine of nitro brandstof.
Onder de diverse items op deze site zult U dan ook steeds links terug vinden naar de sites van de producenten, op die manier zijn we zeker dat de informatie die U terug vindt de meest recente is. Alle artikelen die onze producenten aanbieden, kunnen we zeker en vast voor U bestellen of hebben we wellicht op stock. Laat het ons gerust weten via e-mail op het adres info@velocitatem.be of via het orderformulier op deze site.

Velocitatem Arena is uniek in de regio West-Vlaanderen.In een ruimte van 1.000 m² werden 3 permanente indoor pistes uitgetekend van maar liefst 360 m², 240 m² en 42,5 m². De pistes zijn bestemd voor electro aangedreven RC wagens gaande van schaal 1/28 t.e.m. 1/10. Het Indoor gebruikte tapijt is het allom bekende en geprezen ETS tapijt voor de on-road piste, waardoor er steeds een goeie grip aanwezig is. De off-road piste werd aangelegd met een hoogwaardig tapijt dat tevens een goede grip biedt.  Het gebruikte telsysteem is MyLaps. De mini-Z piste is de RCP piste van Kyosho zelf.
www.velocitatem.be/arena.be

Velocitatem ondersteunt de 4wd Budg€t Cup. Dit is een competitie die georganiseerd wordt met standaard vierwiel aangedreven wagens op schaal 1/5.
www.4wdbudgetcup.be

De KWC Belgium Mini-z Cup is toegangkelijk voor iedereen die in het bezit is van een Kyosho Mini-Z.
Ze rijden in verschillende klassen, gaande van stock en HM (ideaal voor de beginner) tot modified (voor de meer ervaren piloot). Je hoeft geen lid te zijn van een vereniging. Ook buitenlandse piloten zijn van harte welkom! Je bent ook niet verplicht om het ganse seizoen mee te rijden. Wil je dus een keertje van de sfeer van een echte wedstrijd proeven, schrijf je dan gerust in voor één van hun volgende wedstrijden.

Meer dan een decennium lang is M-auto magazine het toonaangevende tijdschrift voor de Nederlandstalige RC- en slotauto liefhebber.

De v.z.w FBA is een vereniging van Belgische RC clubs en de enige die in België erkend is door de internationale federaties.

MYLAPS biedt de meest nauwkeurige sports timing en live data aan timers, evenementen, tracks en sportclubs, racers en atleten.

EUROPEAN FEDERATION OF RADIO OPERATED MODEL AUTOMOBILES

Radio Controlled racing action from around the world plus daily news of RC fun products, cars, boats, quadcopters and planes.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu