About - Velocitatem your model car supplier

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

About


Wij zijn een modelbouwshop die enkel actief is op het gebied van RC auto’s en dit zowel aangedreven door electro motoren als motoren op benzine of nitro brandstof.
Onder de diverse items op deze site zult U dan ook steeds links terug vinden naar de sites van de producenten, op die manier zijn we zeker dat de informatie die U terug vindt de meest recente is. Alle artikelen die onze producenten aanbieden, kunnen we zeker en vast voor U bestellen of hebben we wellicht op stock. Laat het ons gerust weten via e-mail op het adres info@velocitatem.be of via het orderformulier op deze site.

Velocitatem Arena is uniek in de regio West-Vlaanderen.In een ruimte van 1.000 m² werden 3 permanente indoor pistes uitgetekend van maar liefst 360 m², 240 m² en 42,5 m². De pistes zijn bestemd voor electro aangedreven RC wagens gaande van schaal 1/28 t.e.m. 1/10. Het Indoor gebruikte tapijt is het allom bekende en geprezen ETS tapijt voor de on-road piste, waardoor er steeds een goeie grip aanwezig is. De off-road piste werd aangelegd met een hoogwaardig tapijt dat tevens een goede grip biedt.  Het gebruikte telsysteem is MyLaps. De mini-Z piste is de RCP piste van Kyosho zelf.
www.velocitatem.be/arena.be

Velocitatem ondersteunt de 4wd Budg€t Cup. Dit is een competitie die georganiseerd wordt met standaard vierwiel aangedreven wagens op schaal 1/5.
www.4wdbudgetcup.be

Mini Model Racing Izegem Park Hotel

MMR is een club te Izegem waarvan de focus voornamelijk ligt op Mini-Z, radiogestuurde wagens op schaal 1/27. Deze kleine wagentjes hebben heel wat punch en zijn zeer uitdagend. Dankzij de verscheidene mogelijkheden zijn ze zowel geschikt voor de beginnende piloot als de ervaren rotten.
De basis is een Mini-Z wagen van Kyosho maar er zijn verscheidene aftermarket parts te verkrijgen om deze wagen up te graden tot een volwaardige race-machine. Er worden met deze wagens verscheidene kampioenschappen georganiseerd en dit gaande van het nationale niveau tot en met het wereldkampioenschap.

www.minimodelracing.be

Atomic Racing, Markaracing and Mini-Z Love are the organizers of the 1:28 World Championship,
Velocitatem is proud to be the first local organizer of this very important World championship for Mini-Z!

De KWC Belgium Mini-z Cup is toegangkelijk voor iedereen die in het bezit is van een Kyosho Mini-Z.
Ze rijden in verschillende klassen, gaande van stock en HM (ideaal voor de beginner) tot modified (voor de meer ervaren piloot). Je hoeft geen lid te zijn van een vereniging. Ook buitenlandse piloten zijn van harte welkom! Je bent ook niet verplicht om het ganse seizoen mee te rijden. Wil je dus een keertje van de sfeer van een echte wedstrijd proeven, schrijf je dan gerust in voor één van hun volgende wedstrijden.

In 2016 Velocitatem was proud to be one of the official sponsors of the PNWC, the World championship for Mini-Z in Lyon, France!
The welcoming was fantastic by Greg! We could place the camper very close, and a friend delivered us electricity. We were installed in a perfect way. Pics are available on our Facebook.
Here is the link towards the  photos, and defintely check the videos, reports,  and pics of  Trackisopen. Our company/shop driver Kevin Degrendele was present to drive 2WD, as well as Kelly Deblauwe.

PN Racing, Minizracing, Markaracing and MzM Milano were the organizers of the Mini-Z PNWC 2015.
Velocitatem was proud to be one of the official sponsors of this very important World championship for Mini-Z!
In 2015, the event was being hosted in the town Maranello in Italy, the home of motors and Ferrari.
Our company/shop driver Kevin Degrendele was present to drive 2WD en F1.

Meer dan een decennium lang is M-auto magazine het toonaangevende tijdschrift voor de Nederlandstalige RC- en slotauto liefhebber.

De v.z.w FBA is een vereniging van Belgische RC clubs en de enige die in België erkend is door de internationale federaties.

EUROPEAN FEDERATION OF RADIO OPERATED MODEL AUTOMOBILES

Radio Controlled racing action from around the world plus daily news of RC fun products, cars, boats, quadcopters and planes.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu