Algemeen benzine - Velocitatem your model car supplier

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Algemeen benzine

 
 
 
 

Futaba werd opgericht in 1948 en produceerde in eerste instantie vacuum tubes voor ontvangers (radio’s en dergelijke).
In 1962 startte het de productie van afgeleide producten van deze zoals de zenders en ontvangers die wij aanbieden.

Futaba produceert alles zelf en koopt dus niet bij derde partijen aan, dit teneinde de kwaliteit van zijn producten te kunnen garanderen.

De geschiedenis Zenoah gaat tot 100 jaar terug. Een erfenis die geleid heeft naar de ontwikkeling van het brede scala van de producten die ze vandaag produceren. Zenoah blijft innovatief dankzij hun eigen product development team. Tevens zijn ze eigenaar van verschillende gepatenteerde unieke technologieën en ontwerpen. Zenoah is van oudsher bekend als 2 takt motor producent en die motortechnologie is terug te vinden in de power apparatuur van vandaag.

Zenoah maakt op heden onderdeel uit van de Husquvarna groep.

De naam "Zenoah" werd gecreëerd door het combineren van de prefix "ZE" wat in het Japans zoveel betekent als "de toekomst uitdagen" gecombineerd met"Noach" uit het bijbelse verhaal van de Ark van Noach.


 
 
 
 

Savöx is één van de marktleiders op het gebied van servo's voor RC wagens. Het bedrijf produceert reeds sinds geruime tijd servo's, het was onder andere het eerste merk om een coreless 12bit digitale servo met titanium tandwielen op de markt te brengen.
De productie van Savöx is volledig gevestigd in Taiwan.

Motul produceert reeds sinds 1853 olieën en smeermiddelen.
Wereldwijd worden ze erkend voor de kwaliteit van hun producten, hun innovatie capaciteit en betrokkenheid in de race-wereld.
Zo adviseert bijvoorbeeld Modellsport het gebruik van Motul olie aan voor hun motoren.


 
 
 
 

Samba Racing is gespecialiseerd in het vervaardigen van handgemaakte uitlaatsystemen in titanium, staal en roestvrijstaal voor de professionele auto- en motorsport. Naast het vervaardigen van prototypes werkt Samba Racing ook aan de productie van kleine series voor de consumenten markt. De focus van Samba ligt hierbij op het vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige uitlaatsystemen die het motorpotentieel optimaal benutten en haar klanten in staat stelt hun prestatieniveau te maximaliseren.

Samba Racing laat zich hierbij leiden door een filosofie die gekenmerkt wordt door hard te werken, bescheidenheid te tonen, een liefde voor het product te koesteren en een passie hebben om te winnen. De nuchtere Alkmaarse achtergrond zorgt er daarnaast voor dat Samba Racing met beide benen op de grond blijft staan.

+20 jaren aan ervaring in de internationale top hebben ervoor gezorgd dat Samba Racing een naam heeft opgebouwd die staat voor prestaties, kwaliteit en exclusiviteit. De successen waaraan Samba Racing heeft mee mogen werken vormen het bewijs voor deze garanties.

Samba Racing is al deze tijd bewust een klein bedrijf gebleven om de flexibiliteit behouden die vereist is in de racerij, hierdoor kunnen zij nog steeds alle producten volledig af stemmen op de uiteindelijke toepassing.

Ghiant aerosols nv begon in 1987 te produceren onder de creatieve en professionele leiding van Philip en Werner Nolten om echte Ghiant producten op de markt.  In 1998 startte Ghiant voedsel nv om voedselproducten volgens HACCP en BRC -normen en accreditatie te produceren.

Ondertussen zijn Ghiant producten verkrijgbaar in meer dan 45 landen en vanwege de 25 jaar ervaring in het maken van aërosols en aërosolformuleringen, en de voortdurende inspanningen om kwalitatief hoogwaardige en milieuvriendelijke producten te maken, is Ghiant aërosolen nu in staat om u een breed assortiment van producten en diensten aan te bieden .

In de shop vindt U de RC tech en RC Car Colour producten van Ghiant.


 
 
 


Pactra Masking Tape wordt geproduceerd door het bedrijf Testors gelegen in de USA. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het produceren van verven en toebehoren voor modelbouw. Deze tape is een volwaardig alternatief voor de alom gekende "Tamiya Masking Tape". Het grote verschil tussen beide ligt in het feit dat de Pactra Masking Tape specifiek voor lexan Bodies ontwikkeld werd!

Tevens is deze verkrijgbaar tot een breedte van slechts 1,59mm wat veel fijnere tekeningen toelaat. Deze masking tape is flexibel en zijn "stretch" eigenschappen laten toe bochten te maken bij het afplakken.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu