Algemeen Elektro - Velocitatem your model car supplier

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Algemeen Elektro

 
 
 
 

KO PROPO is een reeds lang bestaand merk in RC zenders/ontvangers en servo’s. De producten zijn misschien niet de goedkoopste maar horen zeker tot de meest kwalitatieve.

Castle is een Amerikaans bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van electronica en dit reeds sinds 1997.

 
 
 
 

Sky RC is een merk dat zeer snel, zeer populair geworden is op de RC Markt. Dit dankzij de kwaliteitsvolle producten die aan een zeer scherpe prijzen worden aangeboden. Hoe anders word een bedrijf dat pas in 2008 opgericht werd één van de grootsten. Ook zijn ze leverancier bij meerdere andere merken voor electronica die in de RTR modellen gebruikt wordt.

Team Orion werd in Zwitserland opgericht in 1987. Toen was de hoofdactiviteit nog het "matchen" van batterijcellen. In de loop der jaren is Team Orion mee geëvolueerd met de techniek in de Electro klasses. Meerdere Europese- en wereldtitels werden reeds behaald dankzij hun producten.

 
 
 
 

N-Vision werd in 2010 opgericht door Dhr. Neidhart, een niet onbekende persoon in de RC-wereld. Het bedrijf tracht kwaliteitsvolle producten aan te bieden aan betaalbare prijzen.

Savöx is één van de marktleiders op het gebied van servo's voor RC wagens. Het bedrijf produceert reeds sinds geruime tijd servo's, het was onder andere het eerste merk om een coreless 12bit digitale servo met titanium tandwielen op de markt te brengen.
De productie van Savöx is volledig gevestigd in Taiwan.

 
 
 
 

Futaba werd opgericht in 1948 en produceerde in eerste instantie vacuum tubes voor ontvangers (radio’s en dergelijke).
In 1962 startte het de productie van afgeleide producten van deze zoals de zenders en ontvangers die wij aanbieden.

Futaba produceert alles zelf en koopt dus niet bij derde partijen aan, dit teneinde de kwaliteit van zijn producten te kunnen garanderen.

LRP is een Duits bedrijf dat reeds sinds 1987 bestaat, in de begin jaren begonnen ze met het maken van electromotoren en snelheidsregelaars. Pas in 1998 beginnen ze te diversifiëren met in eerste instantie laders, lexan verf en uiteindelijk in 2003 komen de nitro motoren, banden, ...

 
 
 
 

Arrowmax is een onderdeel van Freemax metal products, Ltd. Het is een vrij recente speler op de RC markt die pas sinds 2010 actief is. De kwaliteit en het design van de producten heeft er echter snel voor gezorgd dat Arrowmax snel een gevestigde waarde geworden is.

Xceed biedt een uitgebreid gamma aan accesoires voor RC wagens gaande van tools tot nitro-motoren.

 
 
 
 

Hobbywing werd opgericht in 2005 en is gespecialiseerd in electro motoren en regelaars die aangeboden worden aan zeer scherpe prijzen. Sommige combo’s zijn zelfs de verplichte norm in bepaalde klasses.

Protoform is wereldwijd het toonaangevende bedrijf voor wat betreft bodies gaande van schaal 1/12 tot en met 1/8.

 
 
 

Hudy is een bedrijf van ingenieur Hudy Juraj, het bedrijf werd opgericht in 1989 na de val van de Berlijnse muur en het communistische regime in het toenmalige Tsjechoslowakije. Toen nog onder de naam SPECIAL wat uiteindelijk omgevormd werd tot het huidige HUDY.
Dhr. Hudy kan beroep doen op de vijftien jaar ervaring die hij daarvoor reeds opgedaan had met het maken van RC wagens in zijn kleine workshop van slechts 9m².


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu