Algemeen Nitro - Velocitatem your model car supplier

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Algemeen Nitro

 
 
 
 

Savöx is één van de marktleiders op het gebied van servo's voor RC wagens. Het bedrijf produceert reeds sinds geruime tijd servo's, het was onder andere het eerste merk om een coreless 12bit digitale servo met titanium tandwielen op de markt te brengen.
De productie van Savöx is volledig gevestigd in Taiwan.

Tornado Fuel wordt geproduceerd in Nederland. Met reeds meer dan 30 jaar ervaring maken zij één van de meest kwaliteitsvolle nitro-brandstoffen verkrijgbaar op de markt.


 
 
 
 

Het bedrijf Picco werd opgericht in 1979 door Dhr. Gualtiero Picco en maakt sinds die dag nitro motoren. Op heden is ook reeds de opvolging een zekerheid daar zijn twee zonen Edoardo en Alberto Picco ook in het bedrijf werkzaam zijn.Dit is zonder twijfel één van de oudste merken die actief is in de RC sector. In 1936 richtte Ogawa Shigeo zijn "machine-shop" op en fabriceerde zijn eerste modelmotor de O.S. Type-1. Toen nog een stoom motor. Sindsdien is O.S. geëvolueerd tot een hoogtechnologisch bedrijf die kwaliteitsvolle motoren maakt voor Uw modelbouwwagen

 
 
 
 

Novarossi werd opgericht door Cesare Rossi en zijn echtgenote in het jaar 1984. Alle onderdelen voor de motoren worden binnenshuis gefabriceerd en het bedrijf bezit minstens 25 patenten op innovatieve creaties binnen de nitro-motoren.


Futaba werd opgericht in 1948 en produceerde in eerste instantie vacuum tubes voor ontvangers (radio’s en dergelijke).
In 1962 startte het de productie van afgeleide producten van deze zoals de zenders en ontvangers die wij aanbieden.

Futaba produceert alles zelf en koopt dus niet bij derde partijen aan, dit teneinde de kwaliteit van zijn producten te kunnen garanderen.

 
 
 
 

Arrowmax is een onderdeel van Freemax metal products, Ltd. Het is een vrij recente speler op de RC markt die pas sinds 2010 actief is. De kwaliteit en het design van de producten heeft er echter snel voor gezorgd dat Arrowmax snel een gevestigde waarde geworden is.


Xceed biedt een uitgebreid gamma aan accesoires voor RC wagens gaande van tools tot nitro-motoren.

 
 
 
 

Hudy is een bedrijf van ingenieur Hudy Juraj, het bedrijf werd opgericht in 1989 na de val van de Berlijnse muur en het communistische regime in het toenmalige Tsjechoslowakije. Toen nog onder de naam SPECIAL wat uiteindelijk omgevormd werd tot het huidige HUDY.
Dhr. Hudy kan beroep doen op de vijftien jaar ervaring die hij daarvoor reeds opgedaan had met het maken van RC wagens in zijn kleine workshop van slechts 9m².


Protoform is wereldwijd het toonaangevende bedrijf voor wat betreft bodies gaande van schaal 1/12 tot en met 1/8.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu