GRP-PMT-SP - Velocitatem your model car supplier

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

GRP-PMT-SP

GRP

http://www.grpgandini.it/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=6&lang=en&vmcchk=1&Itemid=6

GRP is het italiaanse bedrijf van de Gandini familie dat opgericht werd in 1994. Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van banden van schaal 1/10 t.e.m. 1/5.

PMT

http://www.pmt-tyres.it/en/

Zoals wel vaker gebeurt in de sector, werd ook PMT werd geboren uit een passie voor RC .
In de jaren '80 leert de jonge Alessandro Pauselli, samen met zijn vader Umbro de hobby kennen. Zijn steile leercurve en snelle verbetering bracht hem al snel de zege in de junior categorie van de "Lazio Regional Championship".

In een verbeten zoektocht naar betere prestaties, en het feit dat men niet tevreden was met het toenmalige aanbod aan producten op de markt , besloot vader Umbro om zelf banden te ontwikkelen . Dit gaf de aanleiding tot PMT.

Vandaag produceren zij kleine banden voor de modelsport en motorindustrie . Ze kunnen terug kijken op een uitgebreid palmares met vele overwinningen op internationaal niveau in alle categorieƫn, en dit dankzij een product dat ontwikkeld wordt op basis van ervaring, continu onderzoek, investeringen en veel passie.

Op heden wordt PMT erkend als de marktleider, met een distributie van zijn producten op vijf continenten en een trouwe klantenkring die hen enorm trots maakt. Dankzij hun know-how en de aandacht voor kwaliteit, wordt vaak op hen beroep gedaan door toonaangevende bedrijven en universiteiten voor de uitvoering van projecten met betrekking tot banden en technische artikelen van rubber.

De verkregen successen, de behaalde doelen en het groeiende aantal klanten zijn hun stimulans voor een verdere groei en research. De ontwikkeling van nieuwe materialen, nieuwe producten en nieuwe oplossingen vormen een voortdurende uitdaging voor hen.
De prestaties en kwaliteit zijn de gebieden waarop ze werken, en ze nemen geen genoegen met een tweede plaats!
Ons motto is winnen! Winnen ... iedere keer!

SP RACING TIRES // EXCLUSIVE IN BELGIUM

http://www.spracing.it/


Sinds 06 augustus 2014 hebben we een exclusieve distributie overeenkomst gesloten met deheer Philip Salemi Junior van SP Racing Tires voor het uitbreiden van hun wereldwijd netwerk hier in Belgiƫ.

SP Racing (Salemi Philip Racing) is ontstaan uit de passie voor radio gestuurde modellen van Dhr. Salemi.
De eerste prototypes van banden werden gemaakt in een garage bij Dhr. Salemi thuis, en werden jarenlang op lokale circuits beproefd door Dhr. Salemi en lokale piloten.

De diepe passie en het doorzettingsvermogen van Dhr. Salemi, heeft geleid tot het vinden van een hoop kennis door het "trial and error" werk dat gedaan werd. Op vandaag heeft dit geleid dat een geweldig gamma aan high-performance banden voor alle RC schalen.

De banden van SP racing worden volledig in-house gemaakt en geen enkel onderdeel van de productie wordt uitbesteed. Dit laat het bedrijf toe haar hoge standaarden doorheen het ganse productieproces te vrijwaren en de maximale prestaties van hun banden te garanderen.

Wij zijn ervan overtuigd dat we met uw medewerking en SP racing tires een mooie en sterke toekomst tegemoetgaan.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu