Modellsport - Abbate - Velocitatem your model car supplier

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Modellsport - Abbate

Modellsport

http://www.modellsport.it/default.asp


Roberto   Ferraro is de eigenaar van MODELLSPORT, een bedrijf dat gespecialiseerd is op het gebied van tweetakt verbrandingsmotoren die voornamelijk gebruikt worden voor wedstrijden van RC modellen.

MODELLSPORT staat voor kwaliteit, innovatie en design. Dit wordt medegegarandeerd door de zorgvuldige selectie van materialen en processen uitgevoerd op bewerkingscentra en CNC-machines.

MODELLSPORT zorgt rechtstreeks voor elke fase, van ontwerp tot productie tot de uiteindelijke assemblage, zodat alle producten dezelfde normen van prestaties en kwaliteit behouden,  topkwaliteit  " MADE IN ITALIE" .

Bovendien,  dankzij de  continue testen , uitgevoerd in de oefenruimte en door officiële  rijders, creëren ze innovatieve producten om topprestaties op alle  niveaus en klasses te realiseren .Abbate racing

http://www.abbateracing.eu/


Abbate Racing is een Italiaanse tuner van motoren.

De eigenaar, Mimmo Abbate, is een echte vakman met een passie. Hij handhaaft de hoogste normen van kwaliteit en gebruikte materialen en is voortdurend op zoek naar innovaties die de prestaties van de motoren ten goede komen.
Abbate motoren hebben dan ook een excellente reputatie en konden reeds meerdere titels op hun naam schrijven waaronder recentelijk nog deze van wereldkampioen in 2013. 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu