Random Ofroad - Velocitatem your model car supplier

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Random Ofroad

 
 
 
 

Twin Air bestaat reeds meer dan 40 jaar en vindt zijn oorsprong in het motorcross circuit. Op heden leverde het merk reeds aan meerdere wereldkampioenen.
Gezien de kennis over luchtfilters voor off-road gebruik duurde het dan ook niet lang vooraleer er luchtfilters ontwikkeld werden voor de off-road RC wereld.
Deze kan op deze manier mee profiteren van de vele jaren ervaring van Twin Air.

Stay tuned for more information...

 
 
 
 

Victory RC maakt reeds meer dan 30 jaar uitlaten voor diverse takken van motorsport.
Het is pas in 2006 dat ze zich ook beginnen toe te spitsen op de RC off-road modellen met enkele prachtige modellen tot gevolg.


Silverback RC is een Amerikaans bedrijf dat al sinds 2008 aftermarket onderdelen ontwerpt en fabriceert voor de HPI Baja & Losi 5-ive T modellen.
Voor de productie van hun onderdelen gebruiken ze met kevlar verstevigde polymeren waardoor deze onderdelen zo goed als onverwoestbaar zijn.

 
 
 
 

Turtle racing is een Amerikaans familiebedrijf. Alles wordt er ter plaatse gefabriceerd. Turtle racing is begonnen daar er enkele HPI Baja's in de familie waren en ze vast stelden dat sommige onderdelen niet sterk genoeg waren voor de capriolen die de familieleden er mee deden. Ze produceren onderdelen van een betere kwaliteit dan het originele maar met oog voor het gewicht en het design.
Ondertussen zijn ook enkele andere Big Scale wagens de familie komen vervoegen zoals de Losi 5ive-T waarvoor men in de toekomst nog meerdere onderdelen van Turtle racing mag verwachten.


Hostile focust zich hoofdzakelijk op het produceren van kwaliteitsvolle upgrades voor de HPI Baja en Losi 5-ive T.
Hun producten hebben reeds jaren de reputatie bij de sterkste van hun soort te behoren.
Eender voor welk Hostile product U kiest, U mag er zeker van zijn dat U een kwaliteitsproduct in huis haalt dat uitvoerig getest werd en met de beste materialen gefabriceerd.
 
 
 
 

RPM is een Amerikaans bedrijf dat opgericht werd in 1974 en actief was in het maken van plastiek onderdelen voor de commerciƫle en medische industrie.
Pas halverwege de jaren 80 begonnen ze plastic onderdelen te maken voor RC wagens.
Hun doel is sterkere onderdelen te maken om zo de levensduur van uw RC wagen te verlengen.


Modified RC maakt onderdelen voor de HPI Baja en de Losi 5-ive T.
Al de onderdelen worden gemaakt uit 6061-T6 aluminium waardoor ze sterk zijn zonder een groot extra gewicht te vormen voor de auto.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu